close
تبلیغات در اینترنت
نکات آموزشی کشت و پرورش قارچ دکمه ای
مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده
درباره سایت


آموزش رایگان و تخصصی پرورش قارچ دکمه ای به روشی که حتی افراد مبتدی بتوانند با قدرت وارد کار شوند . بازدهی بالا ، سرمایه کم ، درآمد عالی . در این سایت با آموزش صفر تا صد پرورش قارچ آشنا خواهید شد . مطالبی که در هیچ سایت و وبلاگی به صورت رایگان نخواهید یافت . هدف ما کمک به شما در راه اندازی سالن پرورش قارچ دکمه ای و مشاوره در اداره کردن آن و همچنین کسب درآمد جانبی یا دائمی برای شما و خانواده های محترم شما از این حرفه می باشد .
پروفایل مدير سایت
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :
رمز عبو را فراموش کرده ام
خبرنامه


عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
(Refresh)

 

با توجه به نزدیک شدن به فصل سرما و شرایط مناسب برای کشت و پرورش قارچ دکمه ای ، لازم دانستم تا نکاتی را برای افراد تازه کار تاکید نمایم ؛

نیمه دوم مهرماه که که هوا سردتر می شود ، شرایط برای کمپوست به سالن مناسب می باشد . ( واحد های تولیدی بزرگ و صنعتی با توجه به تجهیزات موجود در تمام فصول سال می توانند اقدام به کشت و پرورش نمایند )

  • سالن و تجهیزات را قبل از ورود کمپوست به خوبی تمیز نمایید
  • لوازم قابل شستشو را به خوبی بشویید و ضد عفونی نمایید
  • برای سالن حوضچه ضد عفونی در نظر بگیرید و از ورود افراد متفرقه به سالن جلوگیری نمایید
  • سالن را ضد عفونی کنید ( زمان استفاده از مواد ضد عفونی کننده موارد ایمنی را رعایت نمایید )
  • در فصل پاییز و با توجه به اینکه هوا هنوز خیلی سرد نیست ، نیازی به استفاده از هیتر و بخاری نمی باشد . نگران نباشید ، دمای کمپوست بعد از یک یا دو روز بالا خواهد رفت . البته در کنترل دما دقت کنید که خیلی بالا نرود چرا که برای پایین آوردن دما نیازمند روشن کردن کولر و در نتیجه ورود هوای تازه به سالن ، کم شدن دی اکسید کربن مورد نیاز رشد میسلیوم ها ، که در میزان محصول نهایی تاثیر منفی خواهد داشت ( در 24 روز اول نیازی به ورود هوای تازه به سالن نمی باشد )
  • در شرایط مساعد نیازی به بریدن پلاستیک روی کمپوست نمی باشد ، ولی در صورتی که دمای کمپوست قبل از ورود کمپوست به سالن خیلی بالا رفته بود ، پلاستیک روی کمپوست را بریده تا دمای کمپوست پایین بیاید . در صورت امکان تهویه انجام ندهید و رطوبت سالن را برای جلوگیری از خشک شدن کمپوست کنترل نمایید . پس از رسیدن دمای کمپوست به شرایط نرمال ( 26 - 24 درجه سانتی گراد ) روی کمپوست را با سفره یک بار مصرف یا روزنامه بپوشانید .
  • در صورت استفاده از سفره یک بار مصرف ، جهت خروج گرمای اضافی تولید شده داخل کمپوست ، روی سفره سوراخ های متعددی ایجاد نمایید . زمان استفاده از سفره یک بار مصرف ، نیازی به کنترل رطوبت در سالن نمی باشد ولی در صورتی که از روزنامه استفاده می کنید باید رطوبت سالن را کنترل نمایید . دقت داشته باشید که این موارد در شرایطی بود که دمای کمپوست قبل از ورود به سالن خیلی بالا رفته باشد و در شرایط مساعد تا قبل از خاک دهی نیاز به بریدن پلاستیک روی کمپوست نمی باشد .
  • برای کنترل دمای کمپوست ، دماسنج میله ای را داخل کمپوست فرو کنید تا دمای داخلی کمپوست قابل مشاهده باشد . ( 26 - 24 درجه سانتی گراد ) دمای قید شده دمای داخلی کمپوست می باشد نه دمای محیط .

از این پس نیاز به کنترل مداوم دمای کمپوست دارید ، هر چند ساعت یک بار به سالن سر کشی و شرایط را کنترل کنید .

سایر مراحل کشت همانند آموزش های قید شده در مطالب سایت می باشد .




نوع مطلب :
برچسب ها :

امتیاز : :: نتیجه : 1 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 28
تعداد بازدید مطلب : 1139
پنجشنبه 09 مهر 1394 :: 11:14



موضوعات
  • آموزش گام به گام پرورش قارچ دکمه ای
  • آفات و بیماری های قارچ دکمه ای
  • آبیاری در پرورش قارچ دکمه ای
آمار سایت
  • کل مطالب ارسالی : 55
  • کل نظرات ارسالی : 202
  • تعداد کل کاربران : 64
  • بازدید امروز : 31
  • بازدید دیروز : 79
  • بازدید هفته : 110
  • بازدید این ماه : 110
  • بازدید سال : 110
  • بازدید کل : 316,373
امکانات جانبی
کلیه حقوق این سایت محفوظ است و هرگونه کپی برداری از محتوای سایت ممنوع می باشد