close
تبلیغات در اینترنت
قارچ و دوغ کفیر ( اکسیر سلامتی ، زیبایی و طول عمر )
مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده
درباره سایت


آموزش رایگان و تخصصی پرورش قارچ دکمه ای به روشی که حتی افراد مبتدی بتوانند با قدرت وارد کار شوند . بازدهی بالا ، سرمایه کم ، درآمد عالی . در این سایت با آموزش صفر تا صد پرورش قارچ آشنا خواهید شد . مطالبی که در هیچ سایت و وبلاگی به صورت رایگان نخواهید یافت . هدف ما کمک به شما در راه اندازی سالن پرورش قارچ دکمه ای و مشاوره در اداره کردن آن و همچنین کسب درآمد جانبی یا دائمی برای شما و خانواده های محترم شما از این حرفه می باشد .
پروفایل مدير سایت
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :
رمز عبو را فراموش کرده ام
خبرنامه


عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
(Refresh)

 

کفیر یک نوشیدنی مشهور سنتی خاورمیانه می باشد . کلمه کفیر از کلمه ترکی" کیف" به معنی احساس خوب گرفته شده است . منشا این نوشیدنی از کوههای قفقاز در آسیای مرکزی بوده است و تاریخچه  مصرف آن به هزاران سال پیش می رسد . این نوشیدنی یک محصول تخمیری است که از شیر و دانه های کفیر تولید می گردد. دانه های کفیر شبیه تکه های مرجان یا گل کلم می باشد که شامل مخلوطی از باکتری ها و مخمر هاست . باکتری ها شامل گونه های متفاوتی از لاکتو باسیلوس ، لاکتوکوکو س، لوکونوستوک ، استوباکتر و مخمرها شامل مخمرهای تخمیر کننده لاکتوز و غیر تخمیر کننده لاکتوز می باشد .

شیر مورد استفاده در تولید کفیر می تواند متفاوت باشد : شیر گاو ،  بز ،  گوسفند . اما معمولا شیر گاو استفاده می شود . ترکیبات متعدد زیادی در کفیر یافت می شود که از این میان می توان به لاکتیک اسید ، استیک اسید ،co2 ،اتانل و ترکیبات معطر اشاره نمود . این ترکیبات ویژگیهای ارگالیپتیکی خاص کفیر نظیر گاز دار بودن ، طعم اسیدی ، طعم تازگی و تیزی را فراهم می کند .

کفیر بطور سنتی و صنعتی تولید می شود . بنابراین دانه های مورد استفاده و روش تولید آن بطور قابل توجهی متفاوت بوده و در نتیجه محصول تولیدی نیز دارای ویژگی ها و ترکیبات متفاوتی خواهد بود . کفیر دارای ویتامین ها ، مواد معدنی و اسید های آمینه ضروری است . کفیر همچنین شامل ترکیبات پروتئینی کاملی است که براحتی هضم می گردد .

کفیر بعنوان یک پروبیوتیک

کفیر یک پروبیوتیک طبیعی است . پروبیوتیک ها غذاهایی هستند که دارای باکتری های زنده بوده و برای سلامتی مفیدند . براساس تعریفی دیگر یک پروبیوتیک یک مکمل غذایی است که برای انسان مفید بوده و در محصولات لبنی تخمیری استفاده می شود .

کفیر یک محیط کشت فعال زنده با فلورمیکروبی نرمال می باشد که در اثر فعالیت شدید میکروارگانیسم ها ، هضم اولیه روی پروتئین ها انجام شده و در نتیجه هضم نهایی و جذب پروتئین ها برای بدن راحت تر صورت می گیرد .

دانه های کفیر 

دانه های کفیر در شیر پاستوریزه تکثیر می شود . ظاهر دانه های کفیر شکل تکه هایی از مرجان ، گل کلم  یا ذرت  در اندازه 3 تا 20 میلی متر مربع می باشد . این دانه ها شبیه دانه های سفید یا زرد ژلاتینه شده بنظر می رسند . این دانه ها شامل باکتریهای لاکتیک اسید (لاکتوباسیلوس ، لاکتوکوکوس ، لوکونوستوک) ، استیک اسید باکتریها ، مخلوط مخمرها با کازئین و مخلوطی از قندها می باشد .

زمینه تشکیل دهنده دانه های کفیر کاملا مشخص نیست .  اما بطور تقریبی  ترکیبی از 13 % پروتئین ، 24 % پلی ساکارید و ترکیبات ناشناخته دیگر می باشد .

پلی ساکارید اصلی کفیر که محلول در آب نیز می باشد کفیران نام دارد . چندین گونه از لاکتوباسیلوس از جمله لاکتو باسیلوس کفیرانوفشنز (L.kefiranofaciens) و  لاکتو باسیلوس کفیر(L.kefir) این پلی ساکارید را تولید می کند .

 

خواص کفیر

قارچ کفیر دارای خواص بی شماری می باشد . در اینجا به چند مورد از خواص این قارچ اشاره می کنیم :

  • اصلاح سيستم گوارش در زمان مصرف داروهاي آنتي بيوتيك
  • افزايش حركات دودي روده و درمان يبوست
  • جلوگيري از بيماري پوكي استخوان
  • درمان آلرژي ها
  • درمان اسهال و ضد عفوني كننده محيط روده
  • درمان بيماري عدم تحمل لاكتوز در كساني كه نمي توانند شير بخورند
  • درمان بيماري هاي گوارشي
  • درمان فشار خون
  • درمان كودكان مبتلا به بيش فعالي يا هايپر اكتيويتي
  • سرشار از ويتامين هاي گروه ب مانند نياسين ، پيردوكسين و اسيد فوليك
  • غني از كلسيم ، فيبر و پروتيئن
  • مؤثر در زيبايي پوست ( مورد استفاده در كرمها و پاك كننده هاي آرايشي )
  • مقاوم كردن سيستم ايمني بدن در مقابل عوامل بيماري زا
  • ممانعت از نفخ روده اي
  • ممانعت كننده از اثر پرتودهي راديولوژيك
  • هضم راحت تر شير و جذب بهتر مواد مغذي موجود در آن
  • تولید آنتی بیوتیک توسط میکروفلور کفیر علیه میکروارگانیسم های مضر
  • ضد سرطان
  • اصلاح فلورمیکروبی محیط روده
  • هضم سلول های مخمری
  • ترشح بزاق دهان
  • تحریک ترشح شیره ی معده
  • درمان اسهال
  • درمان سندرم خستگی
  • مقوی برای زنان باردار، شیرده و مسن
  • موثر در زیبایی پوست
  • کمک به بیماران رنجور از ایدز
  • و خواص بی شمار دیگر....

 

ترکیبات تغذیه ای و شیمیایی کفیر

ترکیبات کفیر بسیار متنوع بوده و بخوبی مشخص نیست . ترکیبات کفیر به منبع تهیه شیر، محتوای چربی شیر، ترکیب دانه یا محیط کشت ها و فرایند تولید کفیر بستگی دارد. محصول اصلی که در طی فرایند تخمیر تولید می شود لاکتیک اسید ، co2 و الکل می باشد. دی استیل و استالدئید که ترکیبات ایجاد کننده عطر هستند نیز در کفیر وجود دارند .

دی استیل بوسیله استرپتوکوکوس لاکتیس ، لوکونوستوک و دی استیل لاکتیس تولید می شود. pH کفیر حدود 2/4 تا 6/4 می باشد .

 علاوه بر باکتری ها و مخمرهای مفید کفیر، این نوشیدنی دارای ویتامین ها ، مواد معدنی و آمینو اسیدهای ضروری است . کفیر منبع غنی از ویتامینB1  ،B12  ، کلسیم ، آمینو اسیدها ، فولیک اسید و ویتامین K می باشد . این ماده غذایی همچنین منبع خوبی برای بیوتین است که این ویتامین به جذب ترکیباتی نظیر فولیک اسید ، پانتوتنیک اسید ( ویتامین B5) و ویتامین  B12کمک می نماید .

 از جمله خواص متعدد ویتامین های گروهB   می توان به تنظیم فعالیت کلیه ها ، شش ها ، کمک به بهبود زخم های پوستی ، افزایش انرژی و طول عمر اشاره کرد. کفیر پروتئین های کاملی دارد که قابل هضم بوده و در نتیجه بدن به راحتی از آنها استفاده می نماید. تریپتوفان یکی از اسید آمینه های ضروری در کفیر است که بخاطر اثرات آرام بخش خود به سیستم اعصاب کمک می کند .

دو عنصرکلسیم و منیزیم  نیز در کفیر فراوان است که وجود آنها برای سلامتی سیستم اعصاب ضروری می باشد. کفیر همچنین ، منبع خوبی از فسفر است . این عنصر دومین عنصر فراوان در بدن ماست که به جذب کربوهیدارتها ، چربی ها و پروتئین ها در بدن کمک می کند . کفیر یک رژیم غذایی مناسب برای افرادی است که مشکل عدم تحمل لاکتوز دارند . این افراد نمی توانند مقادیر قابل توجهی از لاکتوز را هضم نمایند . لاکتوز قند غالب در شیر می باشد که در نتیجه تخمیر انجام شده در کفیر میزان آن کاهش یافته و از طرف دیگر میزان گالاکتوز افزایش می یابد .

 ویژگی های سلامتی بخش کفیر

 بیش از یک هزار سال مصرف کفیر ثابت کرده است که میکروارگانیسم های این نوشیدنی بیماری زا نیستند . کفیر در بیمارستانها در درمان بیماریهای متابولیک و ناراحتی های آلرژیک استفاده می شده است . این نوشیدنی حتی در درمان مایکو باکتریوم توبرکلوزیس ، سرطان و ناراحتی های گوارشی در زمانیکه درمانهای پزشکی جدید در دسترس نبوده ، مورد استفاده قرار می گرفته است . مصرف منظم کفیر می تواند به بهبود حرکات روده ای ، کاهش نفخ شکم و ایجاد سیستم  هضم سالم تر کمک کند .

این نوشیدنی به راحتی هضم شده و باکتریها ، مخمرها ، ویتامینها، مواد معدنی و پروتئین های کاملی را برای بدن فراهم کرده  و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شده و حتی برای کمک به کسانی که دارای ضعف سیستم ایمنی می باشند ، بسیار مفید است .

ارزش تغذیه ای و فواید سلامتی کفیر بی شمار است . بنابراین استفاده از آن برای کودکان ، زنان باردار و شیرده ، بیماران ، سالمندان و افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز پیشنهاد می شود . 

 

برای تهیه قارچ کفیر و روش تهیه دوغ کفیر با ما در تماس باشید 

khanevademushroom@gmail.com




نوع مطلب :
برچسب ها :

امتیاز : :: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 35
تعداد بازدید مطلب : 696
پنجشنبه 04 دي 1393 :: 12:38



موضوعات
  • آموزش گام به گام پرورش قارچ دکمه ای
  • آفات و بیماری های قارچ دکمه ای
  • آبیاری در پرورش قارچ دکمه ای
آمار سایت
  • کل مطالب ارسالی : 55
  • کل نظرات ارسالی : 202
  • تعداد کل کاربران : 64
  • بازدید امروز : 78
  • بازدید دیروز : 168
  • بازدید هفته : 450
  • بازدید این ماه : 1,742
  • بازدید سال : 19,708
  • بازدید کل : 335,971
امکانات جانبی
کلیه حقوق این سایت محفوظ است و هرگونه کپی برداری از محتوای سایت ممنوع می باشد