close
تبلیغات در اینترنت
کشت قارچ دکمه ای ، پرورش قارچ ، کشت بلوکه ای قارچ دکمه ای
مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده
درباره سایت


آموزش رایگان و تخصصی پرورش قارچ دکمه ای به روشی که حتی افراد مبتدی بتوانند با قدرت وارد کار شوند . بازدهی بالا ، سرمایه کم ، درآمد عالی . در این سایت با آموزش صفر تا صد پرورش قارچ آشنا خواهید شد . مطالبی که در هیچ سایت و وبلاگی به صورت رایگان نخواهید یافت . هدف ما کمک به شما در راه اندازی سالن پرورش قارچ دکمه ای و مشاوره در اداره کردن آن و همچنین کسب درآمد جانبی یا دائمی برای شما و خانواده های محترم شما از این حرفه می باشد .
پروفایل مدير سایت
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :
رمز عبو را فراموش کرده ام
خبرنامه


عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
(Refresh)

به طور کلی می توان عملیات سالن داری و پرورش قارچ دکمه ای را در مراحل زیر شرح داد :

 

1) آماده سازی سالن پرورش :

تهیه لوازم ، ابزار و تجهیزات ، عایق کاری ، قفسه بندی سالن و ضد عفونی سالن

2 ) چیدن بلوک های کمپوست :

حفظ دمای 25 درجه سانتی گراد در کمپوست

3 ) اسپان ران :

باز کردن پوشش بلوک ها ، تخته کوبی ، کشیدن پوشش مناسب روی کمپوست ، حفظ دمای 25 درجه سانتی گراد در کمپوست

4 ) خاک دهی :

این مرحله 11 تا 12 روز پس از کشت انجام می گردد . خاک استفاده شده باید رطوبت مناسب داشته و به ارتفاع 3 تا 4 سانتی متر روی سطح کمپوست را بپوشاند . دمای مناسب کمپوست 25 درجه سانتی گراد و حفظ رطوبت سالن روی 85 تا 90 درصد

5 ) رافلینگ :

6 تا 7 روز پس از خاک دهی که سطح کمپوست تا حدودی سفید شد انجام می گیرد . در این عملیات خاک روی بستر مقداری خراش داده شده و مجددا مسطح می گردد . در این مرحله دما 25 درجه سانتی گراد ، رطوبت 85 تا 90 درصد و میزان co2 موجود در سالن 2000 تا 2500 پی پی ام می باشد .

6 ) شوک دهی

3 تا 7 روز پس از رافلینگ انجام می شود . رطوبت 85 تا 90 درصد و دمای کمپوست 24 تا 25 درجه می باشد . در این مرحله با هوادهی میزان co2 موجود در سالن را به 800 تا 1200 پی پی ام می رسانیم و باید در طول 2 تا 3 روز دمای کمپوست را از 25 درجه سانتی گراد با 16 تا 17 درجه سانتی گراد رساند و سپس روی 18 تا 19 درجه سانتی گراد ثابت می کنیم . پس از هوادهی سالن بررسی می شود تا در صورت خشکی ، خاک آبیاری شود .

7 ) باردهی و برداشت قارچ

حدود 12 روز پس از هوادهی فلاش اول ظاهر می شود و پس از آن 3 فلاش می توان قارچ برداشت نمود .

8 ) تخلیه سالن

در آخرین روز دوره که حدود 70 روز می باشد ، بلوک از سالن خارج گردیده و سالن را با آب و فرمالین 4 % ضد عفونی می کنیم .

 

پرسش ها و نظرات خود را در بخش نظرات مطرح کنید تا حد ممکن به آن ها پاسخ داده خواهد شد




نوع مطلب : آموزش گام به گام پرورش قارچ دکمه ای ،
برچسب ها :

امتیاز : :: نتیجه : 2 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 59
تعداد بازدید مطلب : 1608
دوشنبه 27 مرداد 1393 :: 11:14



موضوعات
  • آموزش گام به گام پرورش قارچ دکمه ای
  • آفات و بیماری های قارچ دکمه ای
  • آبیاری در پرورش قارچ دکمه ای
آمار سایت
  • کل مطالب ارسالی : 55
  • کل نظرات ارسالی : 202
  • تعداد کل کاربران : 64
  • بازدید امروز : 22
  • بازدید دیروز : 168
  • بازدید هفته : 394
  • بازدید این ماه : 1,686
  • بازدید سال : 19,652
  • بازدید کل : 335,915
امکانات جانبی
کلیه حقوق این سایت محفوظ است و هرگونه کپی برداری از محتوای سایت ممنوع می باشد