close
تبلیغات در اینترنت
شوک دهی در پرورش قارچ دکمه ای ، زمان شوک دهی قارچ دکمه ای
مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده مزرعه قارچ خانواده
درباره سایت


آموزش رایگان و تخصصی پرورش قارچ دکمه ای به روشی که حتی افراد مبتدی بتوانند با قدرت وارد کار شوند . بازدهی بالا ، سرمایه کم ، درآمد عالی . در این سایت با آموزش صفر تا صد پرورش قارچ آشنا خواهید شد . مطالبی که در هیچ سایت و وبلاگی به صورت رایگان نخواهید یافت . هدف ما کمک به شما در راه اندازی سالن پرورش قارچ دکمه ای و مشاوره در اداره کردن آن و همچنین کسب درآمد جانبی یا دائمی برای شما و خانواده های محترم شما از این حرفه می باشد .
پروفایل مدير سایت
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :
رمز عبو را فراموش کرده ام
خبرنامه


عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
(Refresh)

در صورت رعایت دما و حفظ رطوبت کمپوست ، روز 4 الی 5 بعد از رافلینگ ، مجددا میسلیوم ها حدود 80 تا 90 درصد سطح کمپوست را می پوشاند .

در این زمان باید با تحریک میسلیوم ها ، آن ها را تبدیل به محصول کرد . در سایت های مختلف ، روش های متفاوتی برای این کار و البته به صورت تئوری معرفی شده است .

در این آموزش به روش های بیهوده حتی فکر هم نخواهیم کرد و فقط به روش عملی و کار آمد که آن هم استفاده از شوک سرمایی می باشد ، خواهیم پرداخت .

استفاده از شوک سرمایی باعث می شود تا میسلیوم ها به آن واکنش نشان داده ، فشرده و جمع می شوند ، ضخیم تر به نظر می رسند ، سفید تر می شوند و اندام های باردهی را تشکیل خواهند داد .

زمان رسیدن به شرایط ذکر شده ، روزنامه یا سفره یک بار مصرف روی بستر را کامل بر می داریم . تا قبل از شوک دهی نیازی به ورود اکسیژن و هوای تازه به سالن نبود اما حالا از زمان شوک دهی و تا پایان محصول نیاز به ورود هوای تازه به دلیل نیاز قارچ به اکسیژن و خروج دی اکسید کربن حاصل از تنفس قارچ در سالن خواهیم داشت .

هوادهی مناسب در زمان شوک دهی و خروج دی اکسد کربن موجود در سالن ، باعث تشکیل اندام های باردهی بیشتر در سالن خواهد شد .

برای ایجاد شوک سرمایی به این روش عمل کنید :

بعد از برداشتن روزنامه یا سفره یک بار مصرف و ورود هوای تازه به سالن ، باید درجه حرارت سالن و در نتیجه کمپوست را به مرور زمان پایین آورد . طی یک روز و به تدریج دمای سالن را آنقدر پایین بیاورید که دمای کمپوست به حدود 16 تا 17 درجه برسد . دقت داشته باشید که باید دمای کمپوست روی 16 تا 17 درجه باشد نه دمای محیط و برای رسیدن به این هدف دمای محیط باید کمتر از 16 تا 17 درجه باشد و به یاد داشته باشید که پایین آوردن دما باید به صورت تدریجی باشد زیرا کم کردن دمای کمپوست با سرعت و یکیاره باعث ایجاد گره های زیاد در بستر ، قارچ های بی کیفیت بیشتر ، مصرف انرژی کمپوست و در نتیجه باردهی کم در فلش های بعدی خواهد شد .

بعد از رساندن دمای کمپوست به 16 تا 17 درجه ، این دما را برای 24 تا 36 ساعت و در کنار ورود هوای تازه به سالن حفظ کنید و بعد از این زمان دمای کمپوست را به مرور زمان و طی یک روز به 18 تا 19 درجه برسانید و تا پایان کار شما در این دوره همین دما را حفظ کنید .

پایین آوردن دما برای تشکیل گره ها و ایجاد سر سنجاقی و بالا بردن دما برای افزایش سرعت رشد آن ها می باشد ، زیرا که ماندن در دمای شوک دهی باعث کندی رشد و هدر رفتن زمان مناسب بار دهی و در نتیجه افزایش طول دوره خواهد شد .

طی یک هفته تا ده روز بعد از زمان شوک دهی ، شما شاهد بوجود آمدن سر سنجاقی ، رشد آن ها ، فلش اول و در نتیجه قارچ خواهید بود .

 بعد از شوک دهی دما باید روی 18 تا 19 درجه بماند ، رطوبت را بین 85 تا 90 درصد حفظ کنید و هوادهی را مرتب انجام دهید . در زمان تشکیل سر سنجاقی ها به هیچ وجه آبیاری نکنید زیرا باعث از بین رفتن اتصال آن ها به میسلیوم ها ، زرد شدن و در نهایت از بین رفتن آن ها خواهد شد .

تا زمان رسیدن سرسنجاقی ها به اندازه نخود یا فندق ، با حفظ رطوبت محیط ، بستر را از آبیاری بی نیاز کنید . در صورت ممکن از رطوبت ساز ، مه ساز یا دیگ بخار و در صورت عدم وجود این موارد با اسپری آب در سالن ، ایجاد مه با گرم کردن آب در یک کتری یا قابلمه یا آب پاشی دیوار و کف سالن در صورت سیمانی بودن ، می توان رطوبت سالن را تامین کرد .

محل نصب رطوبت ساز یا مه پاش باید جایی باشد که  آب را به صورت مستقیم روی بستر نپاشد .

مراقب باشید که هوادهی سالن با سرعت زیاد صورت نگیرد ، چرا که گردش هوا با سرعت باعث خشکی بستر ، زرد شدن سر سنجا قی ها و باعث پشت باز شدن قارچ ها می شود .

با حفظ دما ، رطوبت کافی و هوادهی مناسب و همچنین رعایت بهداشت سالن ، تا رسیدن به فلش اول مشکلی نخواهید داشت .

ممکن است قبل از رسیدن به فلش اول شما چند قارچ پیش فلش داشته باشید که البته بیشتر در کناره ها و لبه های قفسه بیشتر مشاهده خواهند شد .

بعد از شوک دهی مرتب به سالن سر بزنید و کنترل های لازم را انجام دهید ، قارچ های پیش فلشی که بزرگ شده اند را قبل از باز شدن چتر آن ها بچینید ، در صورت رشد توده ای قارچ ها برای حفظ قارچ های بزرگتر کوچکترها را تنک کنید ، 6 تا 10 ساعت قبل از برداشت فلش اول آبیاری انجام دهید و بعد از آن دیگر آبیاری نکنید تا بعد از فلش که در جلسه بعد در مورد آن و برداشت قارچ بحث خواهیم کرد .

 

 پرسش ها و نظرات خود را در بخش نظرات مطرح کنید تا حد ممکن به آن ها پاسخ داده خواهد شد




نوع مطلب : آموزش گام به گام پرورش قارچ دکمه ای ،
برچسب ها :

امتیاز : :: نتیجه : 9 امتیاز توسط 6 نفر مجموع امتیاز : 110
تعداد بازدید مطلب : 7257
سه شنبه 15 بهمن 1392 :: 11:33



موضوعات
  • آموزش گام به گام پرورش قارچ دکمه ای
  • آفات و بیماری های قارچ دکمه ای
  • آبیاری در پرورش قارچ دکمه ای
آمار سایت
  • کل مطالب ارسالی : 55
  • کل نظرات ارسالی : 202
  • تعداد کل کاربران : 64
  • بازدید امروز : 99
  • بازدید دیروز : 168
  • بازدید هفته : 471
  • بازدید این ماه : 1,763
  • بازدید سال : 19,729
  • بازدید کل : 335,992
امکانات جانبی
کلیه حقوق این سایت محفوظ است و هرگونه کپی برداری از محتوای سایت ممنوع می باشد